Käytiin eilen lonkka- kyynär ja selkäkuvissa ja tutkittiin polvet Piskiltä. Lonkat lähti A/B:nä muut kaikki 0/0.

Parit treenitkin on tullut treenattua, tänään oltiin hallilla nopeasti. Tein rataa jossa pari valssia ja sylkkäri, Piski meni tosi kivasti kun vaan muistin vipata sen takaakierroissa (muuten tuli välistä) Kontaktit ei sujuneetkaan yhtä mukavasti, Piski kyllä tulee lujaa alas, muttei läheskään aina yritä osua pintaan. Oon palkannut aina kun se osuu pintaan, mikä on ollut selkeä virhe, välillä se nimittäin osuu siihen vahingossa ja sen jälkeen se aina juoksee läpi. Nyt täytyy vaatia kunnon läppäisy jatkossa. Peto meni kivasti, kontaktilla vähän hidastaa jostain syystä.

Viime sunnuntaina oltiin Peun kanssa Jaun kisoissa ja Petoperkele pomppasi puomin kontaktin yli. No oli siinä vikaa mussakin, ennakoin seuraavaa kiertoa ja työnsin Petoa vähän pois, mutta hyppäs se kuitenkin selkeästi yli (grrrrrr....) Silti tultiin kisoissa 4/40 ja nollalla oltas oltu kolmansia. Kyllä otti päähän.

Pe treenattiin vähän keinua, edelleen Piski on itsetuhoinen keinunsuorittaja, mutta saatiin pari hyvääkin suoritusta ja intoa keinulle edelleen (ja ihme kyllä) piisaa.