Koiraeroja:

Piskin ajatukset kun virhe tulee treeneissä: "Sorisorisori! Ihan oikeasti mä yritin kaikkeni ja kuitenkin kämmäsin, voi että mä oon huono, haluatko että menen ulos viiltämään ranteeni auki..?"

Pinkon ajatuksen kun virhe tulee treeneissä: "P*keleen ämmä! Näytä nyt mitä mun pitää tehdä, että mä saan ne namit!!!"

Pedon ajatukset  kun virhe tulee treeneissä: "Oho nyt tapahtu jotain, mutta mitä, sitä en kyllä tiedä. Saisikohan ne palkat jos hyppää Lauran jalkaa vasten?"

Ja Dali: "Mikä virhe? Kuka niitä nyt tekee?"

 

Eilen ja tänään olen taas saanut hakata päätä seinään Piskin treenien suhteen. Yritän edelleen opettaa sille kepeillä jäämistä pujottelemaan kun itse liikun edellä. No tunnetustihan Piskille kaikki ohjaus käy - kunhan en ole sen edellä. Eilen treenasin Hyvinkäällä Marin ja Minnan kanssa, muuten Pis meni oikein kivasti, mutta ne kepit. Heti jos vedätän yli puoli metriä, niin se jättää vikan pujottelematta. Kokeiltiin laittaa kuppi ja apuohjaaja vähän matkan päähän kepeistä, jotta Pis huomaisi mitä menettää jos jättää vikan välin menemättä ja jos taas menee oikein, niin saa superpalkan. Ei toiminut. Huoh. Tuntuu ettei Pis vaan millään ymmärrä vaikka kuinka yrittää vääntää rautalangasta ja kun yrittää parhaansa neuvoa Piskiä, niin se vaan ahdistuu lisää. Tänään tein pihalla keppejä, Matti oli avustamassa. Niin kauan kun ei tarvitse kertaakaan korjata niin sujuu hyvin, mutta heti kun joutuu korjaamaan, niin Piskin aivot menee jumiin. Sain kuitenkin tsempattua sen yrittämäään vielä pariin otteeseen ja nyt kokeilin niin että jos Pis pujottelee loppuun, käännyn saman tien sitä kohti ja avaan käden, jossa palkka. Tuntui tajuavan. Nyt yritän ottaa pihalla kerta päivässä pari toistoa, eiköhän se jossain vaiheessa tajua...

Pinko tuntuu olevan toista maata ongelmien suhteen, jos se ei tajua mitä siltä haluan, se alkaa pomppia tasajalkaa ja komentaa haukkumalla. Tänään tein sille verkoilla kuutta keppiä pihalla, aurinko paistoi kirkkaasti ja kepitkin oli verkkoineen ihan erinäköiset kun hallilla. Pinko ei ensin tajunnut mistä mennään sisään, mutta kun annoin pariin kertaan keppikäskyn, niin Pinko juoksi ympäri keppejä ja etsi oikean kohdan verkoista josta pääsee sisään. Se on aika hauska tyyppi, se ei tunnu häiriintyvän mistään, eilenkin hallilla tempasin sen kiireesti autosta juuri kun meidän vuoro oli loppumassa, luukutettiin nopeasti hyppysuoraa ja putkea essun tassun ja Pinko oli ihan onnessaan, eihän siinä treenissä mitään pointtia ollut, mutta Pinkosta selvästi tärkeintä on mennä sataa :)