Torstain kunniaksi ompelin Piskille uuden takin, eihän se mitään uutta takkia olisi tarvinnut, mutta ihastuin turkoosiin enstex-kankaaseen kangasliikkeessä kun etsin Maxin loimeen kangasta. Loimi on paikattu jo ajat sitten ja nyt sain vihdoin inspiraation ommella Piskille uuden takin. Vuorena käytin liilaa tikkitoppakangasta, joka löytyi vintiltä. Etujaloilla on "sivulämmittimet", kun shelteillä pitää uurtaa etuosa niin syvälle ettei liikkeet häiriinny. Koristeena on "Powered by agility" -merkki, joka tarttui mukaan viime mm-kisoista.

 

Sitten ne treenit:

Piski: kepeillä vedättämistä, Pis tuli vikasta välistä useaan otteeseen pois, korjasin, sillä seurauksella, että Pis meni aika epävarmaksi. Nyt en antanut sen häiritä, vaan mentiin uudestaan hyvällä tsempillä ja kunnon palkkauksella. Selvästi Piskin päässä jotain oivallusta tapahtui, sillä vikat kepit se meni jo täysillä ja loppuun saakka. Vedätystä ~1m.

Peto: Pedolle tein putkeen lähettämistä, paikaltaan lähestys onnistuu ~ 7m päästä, liikkeessä Peu irtoaa huomattavasti huonommin. Tein irrottamista myös hyppy -putki yhdistelmällä ja loppuun radan jolla Peu jo irtoilikin vaikka liike oli mukana.

Tässä Pedon rata:

Pinko: Pinkolle tein keppejä verkoilla, Pin haki hienosti 5m päästä sisäänmenot alle 45 asteen kulmissa. Selvästi viime viikon treeni Jonnan kanssa oli muhinut Pinkon päässä ja nyt se meni kuin vanha tekijä ja viikko sitten veivattiin vielä hihnan kanssa. Pinkolle tein myös 3 hypyn suoraa nami kipolla rimat maassa, sujui kivasti ja loppuun tein vielä Peukun radalta 3 hyppyä -putki- 3 hyppyä takaisin.