Pinkon kanssa on viikon varrella nähty kaikkea uutta ja outoa. Suuri ihmeellinen ja isopäinen Elmeri (Jartsan lapukka) kävi kylässä samaan aikaan kuin Marin Kerttu ja Raitakin. Ensin Pinko ei tajunnut että meillä oli kaksi keltaista koiraa, vaan luuli molempia Kertuksi. Jossain vaiheessa Pinko kuitenkin älysi, että "hui, täällähän on tollainen iso keltainen uros!" Hetken aikaa Pinko katsoi parhaaksi siirtyä pöydän alle tarkkailemaan tilannetta, mutta pian se tajusi, että Elmerihän on tolkuttoman kiltti ja siltähän voi pölliä lelutkin suusta :)

Eilen (la) jätin aamulla omat koirat kotiin ja lähdimme Marin ja Raidan kanssa Hämeenlinnaan näytelmiin. Raita oli aiemmin pesty ja trimmattu, jotta se näyttäisi edes jotakuinkin siistiltä rotunsa edustajalta. Paikalle päästyämme huomasimme kuitenkin suuuuren eron Raidassa ja näytelmä-cavalireissa. Vaikka Raidalle oli yritettykkin kasvattaa hieman karvaa viime kuukausina, näytti se edelleen nakulta noihin karvapehkohin verrattuna. Tavoitteenamme oli saada Raidalle sininen nauha, eli laatuarvostelu "hyvä", jotta Raidasta saadan joskus leivottua agilityvalio. No sininenhän sieltä odotetusti tulikin ja ihan todenmukainen arvostelukin. Ei näyttelyväki oikein meinannut ymmärtää kun me tuuleteltiin sinistä nauhaa...

Kotiin päästyuäni nappasin Piskin ja Pinkon mukaan ja lähdimme Hyvinkäälle agitreeneihin. Minnalla (villis) ja Irkulla on siellä lauantaisin vuoro, jossa koulutan heitä ja saan treenata Piskin samalla. Halli on ihana keinonurminen ja lämmitetty <3 Pinko oli alkuun ihmeissään kun lähdettiin lenkkeilemään porukalla, mukana oli meidän koirien lisäksi Minnalata Holly, Tyyne & Tytti ja Irkulta Hugo ja Max. Hyvin Pinko mukana käveli, ainut mitä vähän jänskäsi oli alikulkutunnelin toinen pää, jossa oli vettä joka peilasi kirkkaana taivasta. Hallissa Pinkoa pelotti alkuun kamalasti kun toisella puolella olevan koirakoulun koirat rähisi jatkuvasti toisilleen. Matin sylissä Pinko kuitenkin relasi ja oli erittäin kiinnostunut agilitystä. Hyvä että malttoi sylissä pysyä :) Piski toimi kivasti radalla, irtoili kontakteille vähän turhankin hyvin. Pikkasen sillä on vielä epäselvää, että puomille pysähdytään, mutta aan saa luukuttaa läpi. Katsotaan miten käy tämän päivän kisoissa.

Tässä lauantain rata:

1995685.jpg