Tänään oli sitten Pedon vuoro päästä kisaamaan. Aamulla ei tuntunut mitenkään erityisen lämpimältä, joten vedin villapaitaa lähtiessä päälle. Se oli sitten kaikkea muuta kuin hyvä valinta pitemmän päälle, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämpötila oli jotain +19... Peto oli ilmoitettu agiradalle, jossa tuomarina oli Anders Virtanen. Rata oli 185m pitkä eikä ihan paras mahdollinen profiilitaan Pedolle. Olin vahingossa tullut kisapaikalle pari tuntia etuajassa ja Peto oli laitettu starttaamaan luokan viimeisenä. Peto joutui siis odottelemaan melkoisesti ja sehän ei tunnetusti ole Pedon vahvuuksia... Rata meni Pedon osalta kuitenkin hyvin, parasta vauhtia ja osaamista ei ihan päästy näyttämään kun rata ei ollut meille se ideaalein, mutta Peto veti hyvän ajan ja nollan. Mun suoritus ei sitten kovin kehuttava ollutkaan, kadotin radan pariin otteeseen ja sekoilin muutenkin, mutta Peto on näköjään oppinut numerot kun pelasti mut pariinkin otteeseen :) Tuloksena tältä päivältä 0 ja sijoitus 2/29 hyvä Peto!

1544384.jpg

Kolmosten rata:
1544668.jpg

Peukun kannustusjoukoissa oli tänään Assi + Maatu (Assin 11vk vanha issikka-nassikka) sekä Mari, Toni ja Raita. Oli tarkoitus että oltais Assin kanssa jatkettu vielä meille kisoista, mutta palkintoja sai odotella kolme tuntia! Niinpä kulutin päivän kisoja katselemalla ja pääsin kotiin vasta lähempänä seitsämää. Oli niin ihana ilma että lähdin saman tein lenkille (Piskillä olikin sitten pikkasen patoutunutta energiaa...) Käytiin kiertämässä puolentoista tunnin metsälenkki tuomen tuoksussa ja loppuillan auringossa, kylläpä elämä voi olla ihanaa! Dali-vanhuskin juoksi kuin nuori poika, selvästi silläkin on kevättä rinnassa :)

Tässä pari kuvaa viime viikonlopun lenkiltä. Kuvassa Maatu tippui juuri lätäkköön ja fiksuna penskana räpelsi sieltä sitten "turvaan" kalliolle. Kesti hetken ennen kun penska tajusi miten siltä pääsee pois :)
1544349.jpg

Piski ja frendit Kerttu ja Raita:
1544345.jpg