Maanantain treenit, mukana Piski sekä Jonna & Deco

Käytiin illalla tai lähinnä yöllä (23-01) treenaamassa irtoamista. Otettiin vuorotellen Piskille ja Decolle pieniä pätkiä. Piskille ensin A-D ja sama toisin päin, sitten 1 -7, H - L ja joitain saman tyylisiä variaatioita. Piski oli ok, muttei vielä ihan parhaassa vireessä. Viimeisellä pätkällä Piski irtosi tosi hyvin ja siinä oli jo sitä virettä, jota hain. Lopetin sen radan jälkeen oikein isoon palkkaan.

2114426.jpg

Pinkon maanantaitreenaus

Pinkolle tein nopeat alustatreenit kotiin tultuani (klo 02.30) pidin kriteerinä edelleen 3. koska eri huone ja oman asennon muutos vaikutti varmuuteen. Tein kolme viiden sarjaa, onnistumisprosenteilla 80, 60, 80 keskimmäisessä oma asento vaihtui sivuttain.

Tiistain lenkki ja treenaukset

Tänään käytiin Hannan, Dean ja Elviksen kanssa remmilenkkeilemässä Rajamäellä. Mulla oli mukana sheltit, Peu jäi kotiin potemaan hammastaan ja Dalille Hannan porukan lenkit on liian pitkiä. Pinko oli innoissaan Dean näkemisestä ja Piskikin oli mielissään shelttiseurasta. Kierrettiin parin tunnin lenkki Rajamäen omakotitaloalueita ja suuren suurta keskustaa. Pinkolle sain pari pihakoira ohitusta, yhden lenkkeilevän koiran ohituksen, uutena asiana nähtiin kaivuri työssä ja huriseva pumppu sekä uutena alustana oli kerrostalon portaat. Koirille Pinko meinaa edelleen sanoa, lopettaa kyllä heti kun sannon, mutta edelleen ohitukset kaipaa treeniä. Kaivurin ohitus sujui ok, vähän penska ihmetteli, mutta kulki kuitenkin ihan reippaasti. Portaatkin sujui hyvin, vaikka aiemmin Pinko on hieman vastaavia alustoja jännännyt. Lopuksi mentiin vielä hetkesi Hannan luo ja sheltit pääsi riekkumaan keskenään.

Illalla tein treenit koko porukalle työhuoneessa.

Peto: kosketusalustaa 2 x 5 tarjosi heti 2 tassua, muistaa vaikkei olla vuosiin tehty.
Piski: kosketusalustaa 3 x 5 tarjoaa hyvin, alan vaatia jatkossa 2 tassua.
Pinko: kosketusalustaa 3 x 5 ja 2 x 5 ja 1 x 3
- kriteerinä 3., vaikeutta omista asennoista ja uusi huone, seuraavaksi nostan kriteerin 4. koska nyt tulee jo melkein aina 2 tassua.
- onnistumisprosentit: 80-100, 80-100, 100
Dali: seuraamista, perusasennon hiomista