Kitee

Torstaista maanantaihin olimme koko porukka mökkeilemässä Kiteellä. Sää ei ollut kaikkein paras, mutta savusauna ja järvimaisema hyvittivät huonoa keliä. Piski leikki innolla Tyynen (vanhempieni mopsi) kanssa, Petoa hiukka etoi, että mökille oli tullut pentu häiritsemään Pedon lomailua. Dali taas tuskin huomasi, että Tyyne oli myös mökillä. Mökillä en tehnyt juuri mitään omien koirien kanssa, Tyyneä treenailin tulevaa mopsien erkkaria varten. Etupää asettuu seisottaessa hyvin, mutta takajalat harottaa minne sattuu... Onneksi on vielä aikaa syyskuuhun :)

Piskiltä meni hermot yli-innokkaaseen kakaraan...
1818775.jpg

Peto laiturilla
1818798.jpg


Treenit

Maanantai-iltana käytiin pyörähtämässä Purinalla. Kontaktit toimi hyvin kun siirsin palkan eteen, parin metrin päähän. Radalla kiirehdin ja hösäsin turhaan, meni vähän junnaamiseksi koiran kannalta. Piski jaksoi kuitenkin hyvin, ainoastaan pientä epävarmuutta tuli irtoamisissa kun korjasin niin monesti omia virheitäni.

1818929.jpg

Tiistaina käytiin taas treenaamassa, tällä kertaa lyhyet ja koiralle motivoivat treenit. Piskillä oli hyvä vire ja sille jäi vielä hyvä nälkä päästä radalle. Peto kulki myös hyvin, sillekkin tein vain yhden kerran radan. Koirat olivat selvästi sitä mieltä, että treenit loppu liian lyhyeen :)

1818935.jpg


Tänään (ke) aamuna Piskillä oli uintivuoro aptuksessa, Anna O. oli taas uittamassa. Nyt Piskillä menikin jo paremmin, se tarvitsi apua (lue pakotusta) vain altaaseen menossa, veden rajasta se kannustamisella loikkasi itse altaaseen ja ui toiseen päähän, jossa odotin ruokakupin kanssa. Oli kiva nähdä, että edistys oli näin hyvää ja nopeaa! Puolen tunnin uinti otti selvästi voimille, mutta nythän Piski saakin "lomaa" 4pv kun me lähdetään Riikaan ja koirat menee Marille hoitoon. Tosin eipä taida Piski paljoa lomailla, taitaa aika mennä ennemminkin peuhatessa Raidan ja Kepan kanssa...