Nyt ollaan palattu takaisin Latviasta, koirat viihtyivät sillä aikaa Marilla, jossa ne olivat näyttäneet kilvan kaikki huonot tapansa. Piski oli pitänyt Marin ja Tonin hereillä koko ensimmäisen yön haukkumalla pieninmmätkin ulkoa kuuluvat äänet ja olemattomat pikku-ukkot. Lisäksi koko porukka oli pöllinyt sohvapöydälle jätetyt ruuat ja esiintyneet muutenkin edukseen. No ainakin koirilla oli ollut todella kivaa ja olivat riehuneet Raidan ja Kertun kanssa aivan hulluna.

Tiistaina mentiin Piskin kanssa Porvooseen iltakisoihin, siellä oli Mara tuomarina ja mielenkiintoisen radan Mara oli tehnytkin. Omalla tavalla rata oli suht helppo, mutta silti siellä oli ansoja siellä sun täällä. Piski oli erittäin innoissaan päästessään kisoihin, mua sen sijaan jännitti jostain syystä ihan tolkuttuttomasti. Päätin kuitenkin pitää pään kasassa (yleensähän se hajoaa lähdössä, jos on hajotakseen) ja hyvin se pysyikin. Saatin tehtyä hyvä rata tokavikalle esteelle asti, minkä jälkeen olin niin myöhässä, että Piski pyörähti pari kertaa itsenä ympäri ennen kuin sain käskytettyä sen maaliin. Tuloksena kuitenkin 0 ja nopea aika jolla irtosi pienten kisojen voitto :)

Nyt Piskillä on 3 nollaa ykkösistä, 2 on hyppikseltä, joten yksi aginolla vielä tarvitaan. Ensi viikonloppuna on 4 starttia Mikkelissä, josko sieltä saatais vika nolla tai sitten ei...

Tänään Piski kävi uimassa Aptuksessa, nyt treenattiin ratauintia ja käännöksiä (ettei P kiipeä joka radan päätteeksi ylös altaasta) hyvin sujui, ainoastaan uimaan lähtö on vähän nihkeää. Ensi viikolla uudestaan.