Taas onkin aikaa kulunut kun viimeksi kirjoitin. Piskillä alkoi kolmannet juoksut lähes päivän tarkkuudella kuuden kk välillä kuten edellinenkin eli nyt sen kanssa taukoillaan 14.-16.9. oltiin Haukkuapajassa agryn leirillä, siellä oli Juha Orenius kouluttamassa ja todella hyvää koulutusta saatiinkin! Taas tuli muistuteltua että perusasioita ei voi treenata liikaa ja että niitä perus leluirroitus-treenejä voi myös liittää vaikeampien ratojen yhteyteen. Leiri oli muutenkin kaikin puolin ihan älyttömän kiva, Piski oli ihan innoissaan kun ympärillä tapahtui koko aika jotain ja cavalieeritkin tykkäsi. Ainoa miinus oli kylmät yöt mökissä, Petoparka paleli vaikka saikin nukkua Matin makuupussissa. Ihana lisä leiripaikassa oli meille treeneissä hikoilleille ohjaajille upea saunaosasto porealtaineen <3

Piskillä jäi ennen juoksutaukoa kepit ja kontaktit oikeen kivaan vaiheeseen, jotain oivallusta niihin oli selkeästi tullut.

Nyt tehotreenissä on sitten ollut Peto, se on selvästi nauttinut kun on päässyt ainoana mun kanssa hallille. Pedolla erityistreenissä on nyt putki-puomi yhdistelmä ja se kauimman putkenpää. Eilen oli Anun ja Millan kanssa hallilla ja keskityin vaan kauimman pään suuntaan irrottamaan ( ei siis edes putkelle asti) sai tosiaan tehdä töitä että Peto lähti edes kaaressa lentävän nakin perään oikeaan suuntaan, mutta kun tarpeeksi toisti niin se uskalsi alkaa irrota ja sen jälkeen sain sen irtoamaan putkellekin. Huh, mikä työvoitto ;)

961611.jpg
Dali uinnin raikkaana