Nyt on takana seitsämännet Santalahden suhinat. Pinko oli ekaa kertaa mukana, Piski kolmatta (kisaamassa tokaa kertaa), Peto kuudetta (kisaamassa 5.s kerta) ja Dali konkari on ollut ahkerasti kaikilla seisämällä kerralla paikalla (kisannut kahdella tai kolmella ensimmäisellä kerralla). Noita karkeloita en kyllä ihan vapaaehtoisesti jätä välistä ja kannatti lähteä nytkin. Matkaseurana meillä oli Jouni ja sheltti Indi.

Lauantaina satoi lähes koko päivän. Ei ollut yhtään liioiteltua ottaa mukaan kolmea takkia ja kolmia housuja kahden päivän reisulle. Piski starttasi ensimmäisenä. Ihan perussiisti rata, tosin jäi myös paranettavaakin, tulos 0 ja 2.sija. Hävittiin sekunti Päiville ja Leilalle, ei siis lainakaan huonolle koirakolle :) Jounille ja Indille samalta radalta 5 ja kolmas sija. Hyppärillä Piskillä oli hyvä fiilis, omia virheitä tuli useita, mutta varsinainen ratavirhe saatiin kun Piski ei takaakierrossa hypännytkään mua kohti (ohjaus toodella myöhässä) ja jouduin törkkäämään Piskin toiselta puolen takaisin hypulle. Tulos 5. Jounille ja Indille hyl hyppäriltä. Tänä vuonna päästiin Santiksessa paljuun, olipa mieletön fiilis istua kuumassqa paljussa sateisen kylmän kisapäivän päätteeksi ja katsella kaunista meri näköalaa. Paljuun olisi voinut jäädä vaikka loppuillaksi, mutta kun tyttöjen ja poikien vuoro oli erikseen niiin piti ehtiä välissä grillaamaankin. Saatiin pitää taas sivussa oleva grillikatos omanamme, seuraan liittyivät viime vuoden tapaan Minna, Leena ja Raimo.

Sunnuntai aamuna olo oli varsin hyvä ja virkeä (yleensähän saan krapulan jo kun näen olutpullon ja lauantai-iltana niitä tuli katseltua muutamia lähietäisyydeltä) Piski starttasi heti ysiltä, vuorossa taas hypäri. Tällä radalla Piski kulki älyttömän hyvin, harmi vaan että itse pidin piskiä niin tiukasti näpeissä takkaakierrossa, että se jotenkin onnistu palaamaan takaisin ja hyppäämään väärään suuntaan hypyn. Tulos siis hyl. Rata oli älyttömän kiva, tuomarina oli Marjo Heino, joka oli tehnyt radan kaikkien putkihullujen koirien makuun :) Jouni  ja Indi korkkasi hyppiksellä nollatilinsä kolmosissa ja sijoittui neljänsiksi ja agiradalla he paransivat sijoituksen ykköseksi, ensimmäinen ava-nolla Indille ja vieläpä tuplanolla. Onnea Jouni ja Indi, älyttömän upeaa!!! Vikaan starttiin olin ilmoittanut vain Pedon, että saan keskittyä siihen täysillä, Pedolla oli alussa vähän käynnistymisvaikeuksia, mutta puolessa välissä rataa Peto alkoi kulkea hyvin. Lopussa jopa hieman irtosi maaliin, tulos 0 ja 2.sija meni ava-0  0,30 sekunnin päästä ohitse... Kotiin saatiin viedä 4 kukka-amppelia kun Jouni lahjoitti omansa meille, hieno viikonloppu takana kuten aina Santalahdessa.

Tässä sunnuntain hauska hyppis

1243207896_img-d41d8cd98f00b204e9800998e