Pinko senkun kasvaa porskuttaa, kokoa on varmaan siinä 30-31 cm. Treenailtu on lähinnä kotona arkijuttuja, kuten kyllä, minulla on oikeus pestä pyllysi jos olet kakannut ja istunut samalla kakan päälle ja ei, pentujen ei pidä purra jos niitä nostaa syliin. No ollaan me treenattu vähän muutakin:

Istu, toistoja naksulla, nyt liitetään mukaan pikkuhiljaa käsky sanaa.
Maahan, toistoja naksulla, selvästi mieluinen liike Pinkolle, mutta vasta alussa.
Paikallaan olo, 1-2 askelta asento vapaa, usein P istuu.
Koirien ohitus lenkillä, P haukkuu hieman, tätä treenaataan menemällä sivuun ja palkkaamalla hyvästä kontaktista.

Piskin kanssa monen pieleen menneen treenin jälkeen meillä on taas tavoitteena 10 loistavaa treeniä putkeen, yksi huono treeni katkaisee putken vaikka oltaisiin jo ysissä asti. Viimeeksihän tein tämän sarjan kesällä kun Piski oli epävarma ja se todella toimi. No tuo kymppisarja tietysti tekee sen, että joudutaan treenaamaan helpompaa, mutta toivottavasti myös itsevarmuus lisääntyy. Nyt ollaan numerossa kolme menossa.
 Nro:1. Oli viikko sitten sunnuntaina, kävin vetämässä lyhyet intotreenit illalla purinalla.
Nro:2. oli viime la, hyvikäällä, meinasi katketa sarja kun Pis varasti lähdöstä ja puutuin siihen viemällä Piskin pois ja ottamalla Pedon väliin. Alkuun Pis hiukka ahdistui, mutta pääsi kuitenkin lopulta kärrylle eikä enää noussut lähdössä. Sain palkattua kunnollla ja Piskille jäi selvästi tosi hyvä mieli.
Nro:3. Oli nyt su, käytiin taas pikatreeneissä Purinalla, Pis kulki todella lujaa, en meinannut pysyä mukana :)

Tänään mennään taas treenaamaan, katsotaan tuleeko nro.4 vai katkeaako putki ;)