Piskin kontaktitreeni on edennyt hurjasti, viime kerralla mainitsin pikku aasta joka oli littanana maassa, sen jälkeen aloin nostaa aata korkeammalle ja mentiin pöydän päällä olevaa puomin alasmenoa. Tänään Piski pääsi ekaa kertaa takasin puomille ja kaikki meni ihan nappiin: Piski juoksi itse alasmenolle täysillä ja länttäsi tassut maahan, kääntyi samalla katsomaan mua ja sai patukan. Otin vain muutaman toiston, koska olin niin tyytyväinen Piskin suoritukseen.

Peto teki puomia ja lyhyen radan pätkän, Peukku on parantanut tosi huikeasti kepeillä (eihän tässä mennytkään kuin neljä vuotta...) nyt Peto menee hyvin sisään ja jatkaa itsenäisesti ilman mua, tätä ennen Peto tartti aina veto apua eikä rytmi silti ollut paras mahdollinen. Nyt ollaan treenattu Pedon kanssa kuutta keppiä melkein joka päivä pihassa kun Piski on tehnyt kontaktia ja kujaa. Piski tosiaan palasi kujalle kepeissä ja verkkojen kera, se on ollut ihan intona kun hiffasi idean. Täytyy toivoa etten taas ahnehdi liikaa ja vaikeuta liian nopeaan, nyt kuitenkin näyttää pitkästä aikaa tosi hyvältä.

Dalikin oli mukana treenaamassa, se pääsi vähän pomppimaan mukaan, samoin treenasin Minnan Hollyn, sen kanssa starttaan huomenna Kirkkonummella ja sunnuntaina vuorossa on Peto 10kk kisatauon jälkeen (hui!)

793714.jpg

Ai niin kävin kesäkuussa JAUn järjestämissä kenttien välisisä epiksissä ottamassa hyllyn Peukun kanssa, ei ihme ettei kummempaa tulosta tullut kuvasta päätellen ohjaaja luulee olevansa (tonni)keijukainen tai jotain...