Pinkon kanssa ollaan otettu vähän reeniä ;) Perjantaina Pinko oli katsomassa isojen tyttöjen treenejä ja pääsi itse sitten menemään putkea ja hyppyjä (rimat maassa). Kovin oli innoissaan kun pääsi vihdoin itsekin tosi toimiin eikä vaan Matin sormien lämmittäjäksi.

Tänään otin Piskille kontaktia ja kahta hyppyä pihassa ja taas Pinko pääsi treenaamaan. Nyt käytiin syöpöttelemässä kontaktin alastulolla ja heiteltiin narupalloa siivekkeiden välistä. Pinko oli ihan superinnoissaan ja kiva huomata, että vaikka se käy kuumana, niin se keskittyy hyvin siihen mitä on tekemässä. No leikkiähän tuo on lapselle, mutta kovasti tuntuu tykkäävän tästä leikistä. Myös paikoillaan pysyminen on työn alla ja hyvällä mallilla sekin on, nyt ollaan metrin etäisyydessä.

Pinko joutui tänään mittaukseen, ikäähän sillä on kohta 12 vk ja korkeutta oli 29cm. Jään jännityksellä odottamaan minkä kokoinen Pinkosta tulee.

Piski on ehtinyt vetäistä pari täysin penkin alle mennyttä kisaa tässä reilun viikon kuluessa. Vika kyllä saattaa löytyä remmin yläpäästä taas kerran, nyt on ollut Piskille vaikeita treenejä ja kisoissa en ole löytänyt oikea virettä itselleni. HSKH:n kisoissa tippui eka rima ja putkella ohjasin väärään päähän = hyl. Sen jälkeen aloin löysäilemään ja Piski ohitti kaikki loput esteet hieman hämillään. Agryn kisoissa vedin Piskin pois tokalta esteeltä ja sitten sillä meni pasmat sekaisin ja koko rata oli yhtä säätöä. Piski jopa istui aan ylösmenolle tarjoamaan on-offia kun ei muuta keksinyt, tuloksena 10 + yliaikaa kotain 12... No nyt hyviä treenejä alle ja sitten katsotaan uudestaan kisoja...

2034362.jpg

Lauma poseeraus harvinaisessa valoilmiössä

2034414.jpg

Kaverit, tai sitten ei...