Taas on viikko vierähtänyt ihan luvattoman nopeati. Maanantaina oltiin Assin + Aukin ja Maatun kanssa pitlällä remmilenkillä räntä-tihkusateessa. Opetettiin koirille hyödyllisiä taitoja kuten puiden kiertoa (Pinkolle tämä toivottavasti simuloi hyppysiivekettä) pennut oli vähän pihalla hommasta, mutta Piski innostui kovasti ja Aura-mummo oli ihan haka. Se tajusi heti mistä on kyse ja viiletti sata lasissa puuta ympäri :)

Tiistaina treffattiin sitten Hanna ja Elvis + Dea. Sheltit oli ihan onnessaan etenkin Deasta ja kun kolme trikkiä huitelee ympäriinsä niin mahdotonhan noista oli huomata missä meni milloin Pinko, Piski vai oliko se nyt taas Dea...

Torataina oli sitten kimppatreenit, treenattiin Laamasen kakkosluokan rataa, joka kyllä tuntui ihan haastavalta meille kolmosluokan ryhmäläisillekin. Tässä linkki rataan:

Laamanen 2 lk cokkereiden kisa B teimme siis tosta radasta esteet 4 - 15.

Piskille suurin haaste oli taas suora putki. Se saa siitä niin kohtuuttoman vauhdin, että ei enää käänny seuraavalle esteelle. En keksi millä ilveellä saan opetettua sille tiukan käännöksen, tuohon menee ihan turhaa aikaa hukkaa ja oma ryhmi katoaa Piskiä odotellessa. Muuten Piskillä oli ihan supervauhti päällä, se oli tosi kuumana ja oli ihana mennä vaikka välillä vauhti kostautuikin vääränä ratana.

Pinkolle treenasin kahta hyppyä niin että olin itse välissä ja suhinalla P kääntyy tiukasti mun käteen hypyltä (valssi) ja hop-käskyllä se ampuu eteenpäin (kuppi). Ihan hyvin penska tajusi.

Lauantaina sitten oli Hyvinkään treenit Minnan & Irkun kanssa. Camillalta oli jäänyt rata, jota tehtiin, Piskille tein sen kahdesti. Pis ei ollut jostain syystä yhtä kuuma kuin normaalisti, voi olla että vaikutti kun siskon porukat oli koko aamun kylässä ja koirat töhötti taukoamatta siinä mukana. Sain kuitenkin Piskille ihan kivat radat ja laitoin sen tauolle heti tokan radan jälkeen, kuten olin suunnitellutkin (tarkoituksena tehdä lyhyitä ja suurella latauksella tehtyjä ratoja, hyödyntää oma + koiran alkuinto ja jättää koiralle nälkä radalle).

Pinkon kanssa tein pientä rataa. Laitoin kupin radan päähän ja vaadin sitä luopumaan siitä. Tuo nostaa ihan hirveästi kierroksia kun se tietää, että sillä on kuppi jätetty maalin, mutta silti Pinko pystyy keskittymään hyvin työhän välissä. Pinkomeni ekan radan (pinkin nro:t) ihan hees, putkesta ei meinannut tajuta lähteä mun mukaan 4. hypylle ennen kuin hain sen ihan nenästä. Toka rata taas sujui ihan älyttömän hienosti, Pinko suorastaan lensi esteet, irtosi hyvin putkeen, tuli 2 hypyn kun kutsuin sen takaa ja luki ohjausta upeasti. Hyvä Pinko!