Takana on puolitoista viikkoa niin pieleen kuin vähemmän pieleenkin menneitä treenejä, niistä lisää kohta, mutta nyt heti alkuun pitää hehkuttaa, että Piski sai jo toisen ava-voiton tänään HSKH:n kisoissa!!! Olen vieläkin ihan pökerryksissä, että tuo pikku Hömötöötti pärjäsi niin upeasti 42 koirakon kisassa, teki vielä supermiinuksen :)

Eka rata olisi Piskin osalta ollut oikein hyvä, tein valssin ennen keppejä ja ajoin Piskin niin ahtaalle, että se meni väärältä puolen sisään. Lisäksi seuraavalta esteeltä tippui jostain syystä rima, liekö ohjasin laiskasti tai sitten lähellä ollut putken suu vei Piskiltä huomion. No tuloksena kuitenkin 10/-3,14 sillä irtosi 18 sija. korjailuun meni kuitenkin useita sekunteja. Luokan voitti Karstusen Janne (miksei sillä miehellä ole tasoituksen vuoksi painoja jaloissa) ja Toffe aikaan -6,14.

HSKH A (Anne Viitanen)


Toka rata oli puhdas, Piski kulki sika lujaa kuten ekallakin ja nyt poiketen aiemmista kisoista, Piski oli sekä nopea että kuulolla. Yleensähän noista ominaisuuksista on saanut nauttia valitettavasti vain yksi kerrallaan... No tällä radalla meni lähes kaikki putkeen, Piip jopa teki upean pysähdyksen puomilla (kun joutui odottelemaan hidasta ohjaajaansa...) Hieno rata, tulos 0/-6,03 ava-0 ja supermiinus!

HSKH B (Anne Viitanen)


Vika rata oli hyppäri, en olut ihan varma miten Pipsa jaksaa, mutta hyvinhän tuo jaksoi, paineli täysillä kuten edellisetkin, mutta keppeihin tämäkin rata kaatui. Oli vielä tolkuttoman helppo sisäänmeno, mutten tuplanollan kiiluessa silmissäni malttanut antaa Piskille riittävästi tilaa ja väärältä puolelta nämäkin kepit alkoi. Hassua, että ykkösissö oli usein tälläiset kepit ja siellä ne oli Piskin vahvuus. Rata jatkui siitä alkuun hyvin, sain tehtyä hienosti takaaleikkauksen, sylkkärin ja ties mitä, mutta Piski ohitti pussin ja kun en korjannut niin Piski ampui itse valitsemalleen loppusuoralle. Tulos siis hyl.

 

Sitten niihin viime aikaisiin treeneihin...

- eilen (la) superonnistumistreeni nro 2. Hyvinkäällä (lopetin heti kun sain onnistuneen radan eli ekaan rataan)

- ke purina onnistumistreeni nro 1. muutama rata, Pis tippui puomilta, mutta sain tsempattua seuraavalle radalle hyvän fiiliksen ja lopetin siihen.

edellinen viikko:

la hyvinkää, hermostuin kun piski alkoi taas haistelemaan maata, ei siis superonnistumistreenejä :(

to kimppatreeni ok, mutta olisin voinut lopettaa ajoissa...

 

ihanaa taas saa yliviivata tän vuoden tavoitteita Kieli ulkona

- Nousu kolmosiin ( 2 nollaa)

- Ensimmäinen ava-nolla

- toinen ava nolla

- puolet nollista 2010 sm-kisoihin