Treenasin tänään -16 asteen pakkasessa koko nelikon, yhteensä kaksi tuntia. Kiitos Haun uusille ihanille LÄMPIMILLE sosiaalitiloille!!!  Mikäs siinä oli treenatessa kun koirat odottelivat lämpimässä ja itselläkään ei tullut kylmä kun koko aika liikkui.

Pinko:

Tein keppejä puolilla verkoilla, lopusta jätti yhden pujottelematta toistuvasti, kunnes lisäsin sinne yhden ohjurin. Häivytyksestä tulee vielä pitkä ja tuskainen opetraatio... Sitten tein puomi - putki - kepit (90astetta) yhdistelmää. Puomilla menee hyvin päähän, mutta kun joutuu odottamaan mua, niin alkaa stepata ja toisinaan lähtee puomia takaisin päin. Mutta tämä siis vain jos joutuu odottomaan pitkään. Pinko teki tosi hyvin takaakiertoja ja haki hyvin putken umpikulmasta. Jäi hyvä fiilis, vaikka pariin kohtaan sai puuttua melko tiukkaan.

Piski:

Piskin kanssa tein puomitreeniä. Vähän Piski ylivarmistaa silloin, kun menään seinää kohti, toiseen suuntaan ei ollut ongelmaa. Tein myös kepeillä 90 avokulmasta takaaleikkauksia. Piski kulkee tällä hetkellä tosi kivasti ja se on kevyt ohjata. Nyt pitää vaan treenata kepeille takaaleikkauksia vaikeista kulmista.

Larppadorien kanssa tein hupiagilityä, tosin larpat veti sitä ihan tosissaan :)

Tulevia kisoja Piskillä:

31.1. Ihah 2 x 3lk

6.2. Hau 4 x 3lk