Tiistaina treenasin omien treenien jälkeen kaikki tytöt.

Piskillä tein pari rataa, käytin nyt palkkana kuppia, koska jostain syystä lelu kiinnostanut niinkuin yleensä ja Piip oli ihan hulluna kuppiin. Sain oikein onnistuneet radat vikalla (se missä on numerot) Piip irtosi hienosti putken jälkeen loppusuoralle :)

Pedolle tein vihreällä piirretyn radan, alussa oli taas vähän rytmitysongemia, mutta kun vain sai Peukkudieselin käyntiin, niin sitten mentiin taas hienosti. Noihin alkuihin täytyy kiinnittää nyt extra paljon huomiota, ne kun vaikuttaa koko loppuradan rytmiin.

Pinkolle tein ensin keppejä (12). Pinko ei alussa saanut kunnolla rytmiä (6:lla saa, yleensä hyvin) ja se juoksi pariin otteeseen kepeistä ohi. Jatkoin kuitenkin 12 kepillä ja muutaman toiston jälkeen rytmi alkoi löytyä. Laitoin heti Pinkon tauolle ja ku otin hetken päästä uudelleen, niin Pinko teki tosi hienosti. Tein Pinkolle myös vähän rataa (liilalla piirretty) jätin kupin maaliin ja alkuun Pinko vaan juoksi mun kutsun ohi suoraan kupille. Seuraavalla kertaa komensin tiukasti kun Pinko meinasi mennä mun ohi ja sen jälkeen se suorittikin tosi hienosti kaikki pyydetyt esteet. Pinko haki puomin alla olevaan putkeen kun mulla oli jollain kertaa ohjaus myöhässä, no pääasia että hakee :)

Tänään oli vuorossa kimppatreenit, taas tytöt mukana.

Piskille tein rataa, ekalla kertaa Piski ei pysähtynyt keinulle, joten käskin sen takas. Toka kerta oli muutenkin parempi, tsemppasin paljon ja palkkasin vuolaasti keinulla. Hyvä fiilis jäi, niin mulle kuin Pipallekkin, jes!

Pedolle tein myös rataa, Peto oli ihan villi, se haki sellasin esteitä, minne ei edes oltu menossa, mutta pääasia, että sillä oli kivaa. Ei toista voinut ottaa kovin tosissaan, Peto irtoili ihan miten sattuu :D

Pinkolle tein rimat maassa punasella piirrettyä rataa. Alkuun lopetin putken jälkeiselle hypylle. Pinkolla oli kuppi maalissa, se on ihan hulluna siihen. Parin toiston jälkeen mentiin kaikki 7 estettä. Tosi hienosti Pinko luki ohjausta, olin taas pakahtua ylpeydestä! Pinko on vielä niin hauska että se haluaa aina lällytellä treenissä, se oikeen änkeää syliin pussaamaan kun se on tehnyt radan, kivaa vaihtelua Piskin jälkeen johon hädin tuskin saa koskea treeneissä muulla kun patukalla :) Lopuksi tein Pinkolle muutaman puomin alastulon. Nyt olin laiska enkä jaksanut koota minipuomia, vaan nostin Pinkon puomin alastulolle (melko ylös). Tosi hienosti Pinko juoksi alustalle vaikka nyt oli paljon jyrkempi kulma puomissa kuin ennen. Vikalla kertaa nostin sen tasaselle osalla ihan lähelle alastuloa ja sieltäkin alasmeno sujui hienosti.