Paljon on taas tapahtunut, ikävimpänä asiana heti ekaksi viralliset lonkkalausunnot, jotka olivat siis tippuneet A/B:stä B/C:hen. Kyllä otti päähän, laitan varmaan paneeliin, eihän siinä menetä muuta kuin rahaa... Kyynärät oli 0/0.

Treenattukkin on jonkun verran, kosketuspinnassa palasin taaksepäin, Piski koskee kyllä siihen, mutta niin nopeaan etten ole varma osuuko se koko lappuun ja nyt sen pitää osua kahdella etusella jotta palkkaan varmasti oikeasta. Eilen olin treenaamassa ja siellä ei ollutkaan muita kuin Anna ja minä, kivat treenit oli silti, Piski toimi paljon paremmin kun tajusin nyt vipata vähän kädellä esteelle. Ongelmia oli lähinnä mulla, en ehdi oikeisiin paikkoihin kun pitää varmistaa ettei P tule edellisistä ohi. Kepit oli myös radalla, meni alkuun tosi hyvin, sit kerran pidätin kädessä liikaa ja P törmäs täysiä keppeihin, se jatko kyllä heti pujottelua vaikka varmana tuntu päässä se jysäys. Pari kertaa hätiköin ite, mutta kun tajusin helpottaa heti vaatimusta, pystyin taas menemään kepit radalla. Paikallaan pysymisessä P oli epävarma ja kun aloin korjaamaan se alkoi entisestään hiipimään. Pyysin sitten Annaa pitämään ja otin erikseen pari paikoillaan pysymistä hypyn takana. Hyvä Laura, mä alan oppia pikkuhiljaa! Nyt en jumittanut kertaakaan korjaamaan vaan helpotin heti että sain Piskille onnistumisen ja sen jälkeen se menikin taas oikein.

Peto kisasi 1.9.Astin kisoissa yhden radan, jännitin hurjasti rataa (en ole tehnyt sitä vuosiin) saatiin kuitenkin nolla, mutta aika ei olut hyvä ja oltiin vasta viidensiä. Tosin hävittiin vain pari sekkaa Nekulle joka voitti, luulen että tuolla radalla ei kellään kulkenut niin hyvin kuin normaalisti. Nyt Peulla on hiertymä jalassa ja se saa siihen kortisonisalvaa, sitten pitää odottaa 7pv uusien antidopingsääntöjen puitteissa ennen kuin voin kisata. ilmoittauduin citybelgien 23.9. kisaan sillon on jo "luvallista" startata.

881505.jpg