Taas on tullut treenailtua, mutta ei juurikaan päivitettyä blogia... Välissä olin kyllä kipeänäkin ja Piski & Dali kävivät Leena Piiralla hoidossa. Piskillä etu ja takapäässä hiukka jumia (L1, L2 ja etuosa) keskeltä ranka olikin sitten hieman yliliikkuva. Johtunee varmaan tuosta paimenen laiskasta tavasta laukata löysästi paikasta toiseen ravin sijaan.

Mutta treeniä:

Ma ennen Piiraa vedin pikkutreenit, kontakteja ja vähän rataa (5 estettä vaan). Kontakteilla Piski oli ok, kerran se tuli läpi, jolloin palautin sen nopeasti namilla ja palkkasin + kehuin oikeasta asennosta. Sen jälkeen Piski teki tosi hyvät kontaktit ja paljon suuremmalla itsevarmuudella.

1900675.jpg

To oli kimppatreenipäivä, Minna oli tuonut kivan clean runin radan. Tein Pipalle vaan yhden radan, kun kisat on tulossa. Piski oli aivan mielettömän hyvän tuntuinen! Se kulki lujaa ja irtosi loistavasti juuri sinne minne pitikin. Kontaktit sujui myös aivan älyttömän hyvin. Ihan pelottaa mennä huomenna kisoihin kun treenit meni vähän "liiankin hyvin". Yleensä pieleen menneiden treenien jälkeen kisat on menneet hyvin, saa nähdä miten käy näin toisin päin.

Sitten Piskin omituisuuksiin. Piski on ollut jo pitkään epävarma lähdöissä. Se kyllä sinänsä pysyy lähdössä, mutta nousee ylös ja jos palautan sitä, niin Piskistä tulee entistä epävarmempi ja sitten se nousee takuu varmana seuraavalla kerralla. Kokeiltu on vaikka mitä, mutta kun ei toimi niin ei toimi. Nyt sitten kotona keksin prässätä sitä paikollaan olossa, eli kun jätän sen, niin teen pyrähdyksiä ja nopeita liikkeitä ikään kuin testatakseni että pysyykö se lähdössä. Piski istui kuin tatti eikä edes yrittänyt hievahtaa. Se kattoi mua sen näkösenä, että "haa! älä yhtään yritä, tohon halpaan en mene". No kokeilin eilen tätä prässäystä treeneissä ja kertaakaan ei takapuoli noussut maasta. Tuo koira osaa kyllä olla niin omituinen! Sillä toimii aina ne konstit, joita itselle tulee viimeisenä mieleen kokeilla. No pääasia että toimii :)

Huomenna agi + hyppy Porvoossa, lisää siitä myöhemmin.