Aloitetaan tuoreimmasta, eli eilen oli Kouvolassa 3 x 3lk kisat. Piskillä starttasin kolmeen  ja Pedolla yhteen kisaan.

Piskin ensimmäinen rata meni puolen välin jälkeen täysin pelasteluksi, en teyhnyt mitä olin suunnittellut ja tuli melkoinen kiire pelastella mitä vielä pystyi. Radalta kuitenkin 0 ja voitto. Toiselta radalta yritin vääntää tuplanollaa, koska en ole vielä ikinä pystynyt siihen Piskin kanssa enkä pystynyt nytkään. Rata oli muutoin todella upea ja kulkeva, mutta lopussa tultiin vinolta hypyltä puomille ja ilmeisesti vähän ylivarmistin hyppyä, eikä Piski nähnyt sen jälkeen puomia, vaan juoksi siitä täysillä ohi :( tulos 5, aika olisi riittänyt vieläkin voittoon, vaikka Piski kiersi pitkän lenkin puomin ali ennen kuin sain sen takaisin puomille. Vika rata oli hyppis, siinä saatiin hyvä fiilis, mutta en tehnyt sylkkäriä siihen kohtaan kun piti ja se kostautui väärinpäin hypättynä muurina, tulos siis hyl.

Pedon kanssa starttasin vain b-kisassa, Peto kulki kivasti, mutta yksi rima tippui ja sekin tippui vasta kun oltiin jo kaukana siltä esteeltä. 0-voitto meni taas kerran erittäin läheltä, aargh. Pedolle 5 ja minulle arvoton v*tutus.

Viime aikoina ollaan treenattu melkoisen uutterasti, purinalla joku 3 x vk, tosin koiria vaihdellen, niin että tytöistä kukin on ollut ~2 x vk hallilla. Sen lisäksi kotipiha treeneissä on ollut keppejä keppejä ja keppejä ja Pinkolle puomin alasmenoa. Päivitetäämpä hieman Pinkon tämän hetken tilannetta:

PUOMI: sujuu hyvin, edelleen teen hihnassa, mutta P menee itsenäisesti mun edellä alas ja kääntää pään vapautuslupaa kysyäkseen (palkka edessä)

KEINU: otettu vasta kerran pöytien kanssa, tulee nyt mukaan aktiiviseen treeniin

A: ei aloitettukaan, metodi vielä harkinnassa, kuitenkin läpijuoksu

HYPPY: hakee hieman hypyille, rimat olleet pääasiassa maassa, nyt aloitettu nostaminen ~25cm korkeuteen

RENGAS: tehty kauan sitten pihassa, tuskin muistaa

PUTKI: ehdoton lemppari, hakee putkelle, takaaleikkausta pitää vahvistaa

PÖYTÄ: mikä se on?

PUSSI: treenattu joskus

KEPIT: verkoilla mennään, helpot kulmat sujuu hyvin, muita en ole edes kokeillut, rytmi on hyvä, seuraavana treenin avokulma

MUURI, OKSERI: treenataan kun osaa hypätä omaa korkeuttaan

ohjauskuvioista tehty lähinnä helppoja suoria ja 180 asteen käännöksiä suhinalla, viimeeksi tehtiin välistävetoja.