Käytiin Assin ja sen koirien Auran ja Maatun kanssa tänään varsinaisella sosialistamislenkillä. Vastaan tuli koiria enemmän kun koskaan, ainakin 15 ohitusta. Pinko toimi ensimmäistä kertaa alusta asti loistavasti, ei haukkunut yhtään ja koiran nähdessään haki hyvin kontaktia pyytämättä. Jottei mene ihan hehkuttamiseksi niin joka koiran jälkeen oli Pinkon ja Piskin hihnat solmussa kun se pomppi toistensa päällä palkkaa pummiessaan... Muita ihmetyksiä lenkillä oli ylisosiaalinen ihmisen alku joka juoksi suoraa päätä meidän jalkoihin. Pinko oli vähän ihmeissään, mutta tungin sille nakkia naamaan ja se keskittyi pääasiassa siihen. Mattojen tamppausta Pinko hieman ihmetteli ja laski häntänsä hieman huolestuneen näköisenä kun ei tajunnut mistä ääni tulee. Äänihäiriöitä pitäisi saada selvästi lisää. Sen sijaan etsintähelikopteri ei Pinkoa paljoa hetkauttanut vaikka se lensi tosi matalalla ja jouduttiin sen valokeilaan. Olipa todella hyödyllinen lenkki, kiitos Assi :)

Alustaa treenattiin tänään pikaisesti, pinko toimi hyvin kriteerinä 4 (+ ehkä 5) kaksi sarjaa, molemmissa prosentit 80-100 :)
 
Peto toipuu hammasleikkauksesta ja syö jäädytettyä jugurttia sohvalla. Oletan, että Peto toipuu fyysisesti nopeammin kuin minä henkisesti 400 euron laskusta...